Μαυροβούνι, Γύθειο
Μπροστά από το ξενοδοχείο, με πρόσβαση από ιδιωτικό δρόμο με τα πόδια ή το αυτοκίνητο, και σε απόσταση 350 μέτρων, η παραλία του Μαυροβουνίου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραλίες του Γυθείου με γαλάζιες σημαίες, και διαθέτει αρκετά οργανωμένα σημεία με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Υπάρχουν και σημεία που δεν είναι οργανωμένα, για όσους επιθυμούν περισσότερη ηρεμία και απομόνωση.

Πεντακάθαρη θάλασσα, που προσελκύει το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη. Η αμμουδιά έχει χοντρή άμμο και ψιλό χαλικάκι σε όλο το μήκος της που είναι περίπου 5 χλμ. με ταβέρνες και άλλα καταστήματα για καφέ, αναψυκτικά και snacks. Τα μεσημέρια οι άνεμοι του Λακωνικού κόλπου είναι ιδανικοί για wind-surfing, ενώ για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ιστιοσανίδων και παράδοσης μαθημάτων για τους αρχάριους.

Μόλις 250 μέτρα από την βόρεια πύλη του συγκροτήματος, βρίσκεται η πλατεία του χωριού. Εκεί, θα βρείτε 3 γραφικά ταβερνάκια, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή κουζίνα, ψητά, και φρέσκο ψάρι. Επίσης θα βρείτε το μίνι-μάρκετ του χωριού.

Παραλίες σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο είναι η παραλία της 'Σελινίτσας' (7χλμ), και η 'Γλυφάδα' με το γνωστό ναυάγιο (9χλμ), ενώ πηγαίνοντας προς την Μάνη, θα βρείτε τις παραλίες στο 'Βαθύ' (12χλμ), τις 'Καμάρες' (16χλμ), και το 'Σκουτάρι' (17χλμ).


Login Form
Register Form