Υπηρεσιες

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Cavo Grosso Bungalows, το κάνουν την ιδανικότερη επιλογή για διαμονή στο Γύθειο. Στις παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται: αμμώδες μεγάλη παραλία του Μαυροβουνίου, παιδότοπο με δραστηριότητες για παιδιά και άλλες υπηρεσίες. Το ξενοδοχείο επίσης προσφέρει δωρεάν ασύρματη σύνδεση Wi-Fi στο διαδίκτυο σε κάποια από τα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους.

Μπορείτε να χαλαρώσετε στην αμμώδη μεγάλη παραλία που βρίσκεται στα 300μ. από το ξενοδοχείο και να απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά της.

Επιπρόσθετα στις παροχές του ξενοδοχείου, διατίθενται υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων για να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή, Wi-Fi Internet Corner.

Επίσης σε συνεργασίες μας με ομάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αναλαμβάνουν να σας παρουσιάσουν με διαφορετικούς, αθλητικούς και ψυχαγωγικούς τρόπους την περιοχή.

 

Οργανωμένη παραλια του Μαυροβουνίου.

Η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραλίες του Γυθείου οι οποίες διαθέτουν γαλάζια σημαία και είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες.

Πεντακάθαρη θάλασσα, που προσελκύει το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη. Η αμμουδιά έχει χοντρή άμμο και το μήκος όλης της παραλίας είναι περίπου 5 χλμ. με ταβέρνες και άλλα καταστήματα για καφέ, αναψυκτικά, snacks κτλ. Τα μεσημέρια οι άνεμοι του Λακωνικού κόλπου είναι ιδανικοί για wind-surfing, ενώ για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ιστιοσανίδων και παράδοσης μαθημάτων για τους αρχάριους.

Buchungsformular

...

right-banner-de

FOLLOW US

 
 
 

Verbinden Sie unsere sozialen Netzwerke, "Social Media" und finden Sie die neuesten Informationen über das, was in unserem Hotel passiert ....

QUICK FORM